home-image Założenia do projektów

Cele i założenia projektu: Odbycie czterotygodniowych staży przez uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa, w hotelach w Anglii oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego w restauracjach i zakładach gastronomicznych w Hiszpanii w ramach obowiązkowych praktyk zawodowych. Podniesienie na wyższy poziom kształcenia zawodowego; podniesienie kwalifikacji zawodowych, wiedzy oraz predyspozycji językowych uczestników projektu, zwiększenie szans na zaistnienie na lokalnym i europejskim rynku pracy dzięki umiejętnościom i doświadczeniom zdobytym w wyniku udziału w projekcie, poszerzenie wiedzy na temat kultury i obyczajów krajów partnerskich; wzbogacenie oferty szkoły oraz jej prestiżu w środowisku lokalnym.

 

projekty

 

    Staż Technikum Hotelarstwa w Wielkiej Brytanii

    Staż Technikum Żywienia w Hiszpanii



 


   

informacje

zdjęcia i filmy